Német próbainterjú

Német próbainterjú a BME-n

Német próbainterjú lehetőség ingyen a BME-n

Német próbainterjú BME
BME Állásbörze Felkészítő Napok

Német próbainterjú: idén tavasszal ismét részt vehetsz ingyenesen a Budapesti Műszaki Egyetem Állásbörze Felkészítő Napokon! Gyere és próbáld ki magad! Csupán előzetes regisztráció szükséges.

Időpontok: 2016.09.21 szerda és 2016.10.05 szerda

Helyszín: BME, XI.ker. Műegyetem rakpart 3. R épület, II.emelet

Itt tudtok rá jelentkezni:

Ha szeretnéd tesztelni nyelvtudásodat, kipróbálnád milyen állásinterjú kérdések és válaszok hangzanak el manapság német cégeknél, esetleg ismersz valakit, akinek jól jönne egy próbainterjú lehetősége akkor ezt csak itt és csak most megteheted!

A német próbainterjú végén visszajelzést adok a felkészültségedről, arról, hogy miben érdemes még fejlődnöd, valamint hasznos tanácsokkal is ellátlak, hogy élesben már minden zökkenőmentesen menjen. Speciálisan a német/osztrák/svájci cégek állásinterjú-gyakorlatát nézzük meg, és az éles interjúval kapcsolatos kérdéseidet is felteheted!

Mi tartana hát vissza? Jelentkezz német próbainterjú tréningre! Ezzel csak nyerhetsz 🙂

 

És most álljon itt néhány korábbi résztvevő véleménye:

“A jó hangulat mellett megmaradt az interjú komolysága. Célravezető volt, saját képességeimhez mérten kaptam tanácsokat, melyeket kamatoztathatok a későbbiekben. Jobban fogok figyelni a reakcióimra, a lényeg megformálását is átgondoltam. Köszönöm szépen, nagy segítség volt! Jó, hogy léteznek ilyen események.”

(Kristóf, BME Állásbörze Felkészítő Napok, 2015)

 

“A próbainterjú során számos személyre szabott és gyakorlati tanáccsal gazdagodtam. Hasznosan és célorientáltan telt el a rendelkezésre álló idő. Sok év tapasztalatának eszenciáját kaptam, amit ezúton is köszönök.”

(Anna, BME Állásbörze Felkészítő Napok, 2015)

 

“Tetszett a kedves, kellemes légkör. Nagyon meggyőző volt számomra a szakmai hozzáértés és különösen szimpatikus volt, hogy a próba állásinterjún életközeli, valós szituációkat és kérdéseket jártunk körül, beszéltünk át.”
(Dániel, BME Állásbörze Felkészítő Napok, 2015)
“Györgyivel egy német próba-állásinterjún találkoztam, ahol szembesülhettem végtelen segítőkészségével és a témában szerzett remek tudásával. Praktikus tanácsokkal és gyakorlatias trükkökkel vértezett fel a leendő, éles megmérettetéseimre. Német nyelvterületen töltött éveinek köszönhetően rendkívül autentikus kiejtéssel rendelkezik, ami szintén segítette későbbi interjúm telefonpartnerének megértését. Örülök, hogy találkoztunk.”
(Péter, BME Állásbörze Felkészítő Napok, 2015)

 Most is igazán jól sikerültek a német próbainterjúk, nagyon ügyesek voltatok 🙂 Legközelebb 2017. tavaszán találkozunk!

(Frissítve: 2016.03.30.-án)

Német próbainterjú a BME-n” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Kedves Németoktató tanárok!
  Egy ismerősömet érdekelné. Hogyan tudnánk jelentkezni a német állásinterjúra?
  Válaszotokat előre is köszönjük.

 2. Kedves Greta,
  örülünk a jelentkezéseteknek. Email-címedre elküldtük a tudnivalókat 🙂
  Györgyi

 3. Tisztelt Mányoki Györgyi!

  Engem is érdekelne ez a lehetőség 🙂

 4. Kedves Roland!
  Most, az ősszel tartott német interjú-felkészítésekről sajnos lemaradtál, de 2017. tavaszán (pontos időpontot még nem tudok) ismét lehetőség nyílik rá. Valószínűleg még egy tréninget is szervezünk ugyanott, ahol a leggyakoribb 50 állásinterjú kérdés és válasz témáját járjuk körül németül 🙂
  Ha érdekel, nézz vissza a honlapunkra vagy Facebook oldalunkra. Előtte megint fel fogjuk tenni az információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.