Német nyelvtanfolyam online

Német nyelvtanfolyam online

Ma már nem újdonság a német nyelvtanfolyam online formája. Egyszerűen, otthonról, vagy bárhonnan, ahol van internet, elérhető. Okostelefonnal például várakozás vagy útközben (bankban, postán, a gyerek úszásórája alatt) is tanulhatod, ismételheted a nyelvleckéd új szavait. A német tanulás tehát ma már sokkal egyszerűbben megy, mint korábban. Ha nincs időd, vagy nem elég hatékony számodra nyelviskolába járni, de tudnál otthonról tanulni, akkor érdemes kipróbálnod az online német nyelvtanfolyamot.

Német nyelvtanfolyam online nyelvleckéi

Nálunk a német nyelvtanfolyam online nyelvleckéi színesek, érdekesek, az életből vett helyzetekre készítenek fel. A középpontban az áll, hogy minél hamarabb és minél jobban elboldogulj, ha német nyelvterületen élsz. Nekünk fontos, hogy helyes kiejtéssel, valóban használt szófordulatokkal találkozz, mert ezzel tudsz a kinti mindennapokban vagy egy német, osztrák cégnél sikeressé, magabiztossá válni.

Az induló kurzusok egymásra épülnek és a nyelvleckéket önállóan, saját időbeosztásod szerint veheted.

német nyelvtan, a „kötelező kűr”

kisfilmek, filmrészletek, videómagyarázatok

pdf-, mp3 hanganyagok színesítik a leckéket

szótanító:  német szavak, kifejezések megtanulását és kiejtését könnyíti meg

feladatok, gyakorlatok pedig arra szolgálnak, hogy elmélyítsd tudásodat

a megoldókulccsal pedig ellenőrizheted magad

2009-ben indítottuk vállalkozásunkat, ahol online nyelvtanulás állt már akkor is a középpontban. 2010 év elején elindult első online német nyelvtanfolyamunk kezdők számára 7 perc német elnevezéssel, ami nagy sikert aratott már a kezdeti formájában, főként a már külföldön élők körében. Hiszen ők azonnal tesztelni tudták a nyelvlecke hasznosságát a mindennapokban. Ez akkor 1-3-6 hónapos volt és egymásra épülő nyelvleckékből állt. (A sikere akkora volt, hogy sajnos sok torrent-honlapra is felkerült.)

Gyakorlatban hasznosítható tudást szerezhetsz

Az egymásra épülő, 5 hetes intenzív nyelvtanfolyamokkal az a célunk, hogy a kinti élethez szükséges tudást minél rövidebb idő alatt megszerezd. Nem oktatunk kezdő szinten bonyolult nyelvtant, és azokat a német nyelvtani témákat, amiket muszáj, igyekszünk egyszerűen és magyarul elmagyarázni.

A nyelvleckéidben nem találkozol krokodillal a Rajnában (Pons), vagy olyan alapmondatokkal, mint “Én vagyok a medve”, (duolingo), sem hasonló haszontalan dolgokkal.

Intenzív német nyelvtanfolyam online – Kinek ajánljuk?

Aki rövid idő alatt szeretne eredményeket elérni és intenzíven (minden nap, napi több órában) önállóan tud foglalkozni a német nyelvtanulással. A rendkívül hatékony intenzív német nyelvtanfolyam online formájában már öt hét alatt komolyabb eredményeket érhetsz el: képes leszel a legszükségesebbekről, ha nem is hibamentesen, de kommunikálni.

Egymásra épülő kezdő és középhaladó online tanfolyamok

Kezdő (A1.1-A1.4)

Középhaladó (A2.1-A2.4)

Mivel intenzív tanfolyamaink egymásra épülve indulnak, ha kedved, energiád és időd engedi – a szinteket végigjárva rövid idő alatt egy jó kommunikációs szintre juthatsz. Ha pedig mondjuk nyaralni mész, akkor felfüggesztheted a tanulást és később ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Egy online kurzus 5 hétig tart. Egy jelszóval tudsz belépni az interneten található virtuális nyelviskolánkba. Új leckék hétfőn-szerdán-pénteken (munkanapokon) kerülnek fel a személyre szabott oktatói felületedre.

Profi némettanár segít, ha elakadsz

És hogy ne érezd magad egyedül a nyelvtanulás rögös útján, ha a leckével kapcsolatos kérdésed van, azt a lecke alatt kommentben felteheted, és tapasztalt némettanárunk válaszol rá neked.

Német nyelvtanfolyam ára

Még egy előny: nem kell 50-100 órát egyben kifizetned, nem kell hosszútávra elköteleződnöd. A gyakorlatorientált, kommunikációközpontú 5-hetes intenzív kurzus ára most csak: 29.800,-Ft.

+Bónusz

Egy bónusz is jár minden kurzushoz: előre egyeztetett időpontban egy ingyenes, 20 perces személyre szabott Skype-konzultációt kérhetsz, ahol vagy a megtanultakat próbálhatod ki élőben, vagy a nehezebb részek magyarázatát, begyakorlását kérheted a némettanártól.

További kérdésed van vagy jelentkezni szeretnél? Küldj üzenetet: Katt ide.