Német nyelvtanulás online

Német nyelvtanulás online nyelvórán

Egyéni német nyelvtanulás online nyelvórán, német tanár segítségével könnyű, egyszerű és hatékony megoldás. Miért épp velünk tanulj?

Mert

 • 2008 óta külföldre készülők hada szerzett nálunk használható nyelvtudást,
 • 100% a sikeres német nyelvvizsgát tett hallgatóink aránya,
 • számos tanulónk kapott színvonalasabb és jobban fizetett munkát külföldön, vagy
 • vette sikeresen az akadályt gyermekét német nyelvterületen nevelve!

Nyelvstúdiónk mindkét német tanára a nyelv színvonalas, kizárólag egyéni, beszédközpontú oktatására szakosodott.

Itt úgy tanulhatsz meg németül, hogy valóban használható nyelvtudást szerzel.

Német tanárként 2009 óta készítünk fel sikeresen jelentkezőket osztrák-, svájci és német életre, állásinterjúra, munkavállalásra, nyelvvizsgára, tanítjuk a már külföldön élőket skype-nyelvórákon.

De nemcsak skype órákon, hanem online német nyelvtanfolyamunk  (mp3 hanganyagok, videók, egyszerűsített nyelvtani magyarázatok, pdf-ek) vidám és színes nyelvleckéivel is könnyedén elsajátíthatod a nyelvet, ahol önállóan tanulsz. Ezt okostelefonra fejlesztett, kiejtést segítő Szótanító program is támogatja.

“A beszédcentrikus órákon az én kérésemnek megfelelően inkább a szóbeli részre fektettük a hangsúlyt. A sok gyakorlásnak köszönhetően kezdett feloldódni bennem a német kommunikációtól való félelmem. Már nem rettegtem minden óra előtt, hogy úristen, nekem itt németül kell beszélnem. Sőt, a végén már bármiről el tudtam volna beszélgetni, nem volt bennem semmiféle gátlás. Ezúton szeretném megköszönni Györgyi, hogy feloldottad bennem ezt a görcsöt!” (Anett)

Tudatában vagyunk annak, hogy mindez sosem rólunk szól: szorgalmas és elszánt nyelvtanulóink tesznek minket is sikeressé. Emellett nyilván számít a mi hozzáértésünk is, magas szintű, külföldön, vezetői pozícióban szerzett nyelvtudásunk, germanisztika végzettségünk, a legújabb tanulási technikák ismerete, a folyamatosan megújuló technikai hátterünk, valamint, hogy nyelvtanulóinkkal minden döntést közösen hozunk, még a tananyag kiválasztását is megbeszéljük.

Német nyelvtanulás online nyelvórákon, egyénileg

Milyen előnyei vannak?

 •  Lehetőséged van saját tempódban haladni: nem kell hosszú időn át ugyanazt a leckét venned, csak mert a csoport nem halad gyorsabban, és a nehezebb részeknél nem rohan tovább német tanárod, csak mert elő van írva a tanmenetben.
 • Ha sietős, akkor nálunk a helyed! Nálunk egy 30-órás nyelviskolai csoportos kurzus tananyag-mennyiségét átlagosan 15-20 óra alatt sajátíthatod el.
 • Csak veled foglalkozik a német tanárod, így jobban egyénre fogjuk szabni a tananyagod, beszédközpontú, minőségi órákat tartunk Neked. Nem kell a hasonló szinten levő társaiddal hosszas – és gyakran hibáktól hemzsegő – párbeszédeket folytatnod, ahol előfordulhat, hogy sajnálatosan az ő hibái rögzülnek benned is. És persze sokkal több idő jut rád, mint egy csoportban.
 • Bármikor elkezdheted, nem kell tanfolyamkezdéshez igazodnod. Ha időlegesen fel kell függesztened a tanulást, később ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad, vagy átmenetileg átállhatsz a távoktatásra is (itt önállóan veszed tovább a választott könyved nyelvleckéit német tanárod instrukciói alapján, megcsinálod a házikat, amiket visszaküldesz, és tanárod kijavítja Neked.)
 • Kitűnő lehetőség, ha külföldön élsz, és nem helyi magántanártól, illetve ottani nyelvtanfolyamon szeretnél megtanulni németül (ahol a tanár esetleg egy harmadik, közös nyelven – pl. franciául, angolul, stb. – magyarázza a nehezebb nyelvtani részeket).

Alkalmas a korábban tanult anyagrészek gyors átismétlésére, felzárkóztatásra, nyelvtani rendszerezésre, szókincsbővítésre, ugyanakkor kiváló kiegészítője a német távoktatási csomagoknak, vagy bármilyen más nyelviskolai tanfolyamnak is.Ha már korábban is tanultál németül, és esetleg különböző szinteken van a nyelvtanod, íráskészséged és a szóbeli kommunikációd, akkor mindenképp ez a legüdvösebb megoldás.

“2011 novemberében jelentkeztem a NémetOktatónál skype-os nyelvoktatásra. Először féltem a szóbeli óráktól, mint ahogy mindig is a hasonló magánóráktól. Ez a félelem azonban hamar elmúlt, ahogy megismertem Györgyit. Személyében egy sokszínű, közvetlen, vidám és szakmailag nagyon felkészült embert ismertem meg, aki hamar magával ragadott és megszerettette velem a német nyelvet. Az órák gyorsan teltek, sosem az óra végét vártam, hanem a következő elejét! A tananyagom egyénre szabottan, célirányosan volt felépítve, ezáltal hatékonyan tudtam tanulni. A Német Oktatónak köszönhetően egy év után elsőre sikeres nyelvvizsgát tudtam tenni középfokon.” (Eszter)

Német nyelvtanulás online: nyelvórák időpontjai

Sokan választják manapság a német nyelvtanulás online formáját, mert kötetlenebb és hatékonyabb. Szintfelmérés és a kitűzött célod megbeszélése után két tanárnál,

munkanapokon, egész nap 8:00-17:00 óra között

választhatsz a szabad időpontok közül. Hogy kipróbálhasd, tudnál-e így tanulni velünk, működik-e a technika, mi pedig lássuk, hogy milyen szinten áll a szóbeli tudásod, így nálunk az első skype konzultációd/szintfelmérésed ingyenes.

A skype programot egyébként az internetről pár perc alatt, ingyenesen letöltheted: Skype. Használata nagyon egyszerű, nem kell hozzá különösebb előképzettség. A letöltés után már csak fel kell venned a partnerlistádra, beszerezned egy jobb minőségű mikrofont, és kezdődhet is a nyelvtanulás online!

“Mikor kiderült, hogy Németországba fogunk költözni, szerettem volna azonnal elkezdeni a német nyelv tanulását. Fontos szempont volt számomra, hogy külföldről is tudjuk folytatni az “együtt” tanulást, ezért nagyon örültem, hogy Nálad lehetőség volt online nyelvórákra is. Az is tetszett, hogy nem csak az iskolában tanultad a nyelvet, hanem Te magad is éltél német nyelvterületen, dolgoztál vezető beosztásban. Mindezek mellett pedig nagyon jól tudtál motiválni, és nem csak a házi feladatomat írtam meg mindig :), hanem tényleg megszerettem ezt a nyelvet.” (Dóri)

Német nyelvtanulás online: órák típusai

 • általános német nyelv a mindennapokhoz,
 • általános német nyelvvizsga-felkészítés,
 • társalgási óra: small-talk németül, német szóbeli kommunikáció különböző témákról
 • üzleti német nyelv: német üzleti kommunikáció (levelezés, telefonbeszélgetés, tárgyalás, meeting, stb.),
 • gazdasági szaknyelv, gazdasági nyelvvizsga-felkészítés:  üzleti vagy gazdasági nyelvvizsga-témák alapszókincse

“A német nyelvtanulás online formája jöhetett csak nálam szóba, mert külföldön élek a családommal. Számomra ez kényelmes megoldás, az oktatói felületről mindent le tudtam magamnak tölteni a tanuláshoz, és ha valamit nem értettem, ahhoz külön feladatokat is gyűjtöttetek. Nagyon örülök, hogy rátok találtam :)” (Anna)

Német nyelvtanulás online: informatikai háttér

Kezdők számára a helyes kiejtés megtanulásához a német online szótanító használatát és a leckék szavait mp3-ban is hozzáférhetővé tesszük. És ugye mindenki hallott már olyat, hogy a nyelvóra után hazaérkezve jó lett volna újra meghallgatni az órai hanganyagokat? Mi minden nyelvi szinten, a nyelvórák után – az otthoni tanulás megkönnyítésére – az órán elhangzott, valamint a házi feladatok megoldásához szükséges hanganyagokat, nyelvtani extra magyarázatokról készült anyagokat az oktatói felületeden számodra elérhetővé tesszük, amit saját gépedre le is tölthetsz, így annyiszor hallgathatod meg, és olvashatod újra, ahányszor csak szükséges.

“Teljesen kezdőként jöttem a nyelviskolába, hogy a doktorimhoz szükséges második nyelvvizsgára felkészítsen. Ez első próbálkozásra sikerült is. A Német Oktató nyelviskolában magas szintű képzéssel, rugalmas és lendületes tanórákkal találkoztam, ahol az alapos nyelvtani ismeretek mellett nagy hangsúlyt helyeznek a szóbeli kommunikációra is. Ezeken kívül fontos erény, hogy az órák jó hangulatban telnek és sok segítséget kaptam a nyelvtanuláshoz kiegészítő anyagok formájában is. Kiemelendő a nyelvtanulást és a hallgató és oktató kommunikációját segítő informatikai rendszer is. Ha még egyszer nyelviskolát választanék, újra a Német Oktatót választanám.” (Ákos)

“Magával ragadó német nyelvtanár, minden órára felkészül, rengeteg segédanyaggal (nyelvtani/szóbeli/szakmai) és tanulástechnikai tanáccsal lát el. Kiválóan beszél németül, mind a kiejtése, mind a nyelvtana olyan, mintha csak egy igazi némettel beszélgetnék. Szakmailag nagyon felkészült, lelkiismeretes és rugalmas. Több oldalról segített megközelíteni egy-egy gazdasági témát, hogy jobban megértsem. Kiváló nyelvtanár, bárkinek ajánlani tudom, aki gazdasági német nyelvvizsgára készül, bármilyen szintről legyen is szó. Ha egyszer nekifutok a felsőfokú nyelvvizsgának, biztos, hogy újra őt választom.” (Viki)

Egyéni online nyelvóra ára:

(csoportos nyelvtanulás nyelvóráinkon nem lehetséges)

Nyelvóra: általános nyelv, általános német nyelvvizsga-felkészítés
1. Heti 2-3 nyelvóra 3.500,-Ft/45 perc, ill.  4.000,-Ft/60 perc
2. Heti 1 nyelvóra (szabad időpontokban) 4.500,-Ft/45 perc
Nyelvóra: üzleti német, gazdasági nyelvvizsga-felkészítés, társalgási órák
1. Heti 2-3 nyelvóra 4.000,-Ft/45 perc, ill.  4.500,-Ft/60 perc
2. Heti 1 nyelvóra (szabad időpontokban) 5.000,-Ft/45 perc

Érvényes 2016.09.01-től visszavonásig. Régi tanulóink a tanfolyamuk megkezdésekor megadott óradíj alapján folytathatják a tanulást. Minden esetben számlát adunk. A német nyelvtanulás online óráira előre „bérleteket” válthatsz a havi óraszámnak megfelelően. Időpont foglalása érvényes bérlettel lehetséges. Fizetés módja: bankszámlánkra történő átutalással.

Gyakoriság: Ebben igazán nagy szabadságod van: Te határozod meg a gyakoriságot és az órák hosszát is. Tapasztalataink szerint már csupán heti néhány „élő” óra is csodákat tesz és bátrabban meg mersz majd szólalni.  A heti egy alkalom szinten tartásra  szolgál, fejlődni  a minimális 2 alkalom fölött lehet. Heti 2-3 nyelvórával egy év alatt akár 2-3 nyelvi szintet is előrejuthatsz. Csak rajtad áll.

Lemondás: A tanórákat írásban (e-mail, SMS), azok megkezdése előtt legkésőbb 24 órával lehet költségmentesen lemondani. Ezt az időt számodra foglaljuk le, senki mást nem fogadunk, ezért kérjük, ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük.