Német nyelvtanuláshoz filmek felirattal vagy anélkül

Filmek németül nyelvtanuláshoz felirattal

Nyelvtanuláshoz filmek németül haladóknak és középhaladóknak. A barátnőm azt mondta, hogy lassan egy filmklubot fogunk itt üzemeltetni a honlapon:) Nos, azt azért nem, de szerintem a haladó szintű nyelvgyakorlásnál nagyon fontos, hogy sikerüljön motivációnkat szinten tartani – és ez bizony egy idő után még a legjobb nyelvkönyvvel és legnagyszerűbb nyelvtanárral is egyre nehezebb…

Filmeket németül sajnos nem olyan könnyű találni, és az a tapasztalat, hogy a korábban feltett filmek sorra eltűntek a lelőhelyekről 🙁 Azonban igyekszem Nektek mindig újakat keresni, és az itt található, német nyelvtanulásra alkalmas filmek linkjeit rendszeresen ellenőrzöm. Ezeken a helyeken egyébként te is találhatsz német nyelv gyakorlásához, szókincsbővítéshez feliratos filmeket.

Jó szórakozást és persze jó tanulást!

Filmek németül nyelvtanuláshoz felirattal

Ein schrecklich reiches Paar (ohne Untertitel)

Das bisschen Haushalt

Für die Karriere ihres Mannes hat Irina auf ihre journalistische Laufbahn verzichtet und ist Hausfrau geworden. Nach zahllosen berufsbedingten Umzügen kehren die beiden in ihre Heimatstadt München zurück, um endlich eine Familie zu gründen, als Reinhard kurzfristig nach New York muss und seine Frau mit leeren Konten und einem Schuldenberg zurücklässt. Erstmals gezwungen, die Initiative zu ergreifen, gründet Irina eine Agentur für Haushaltshilfe – und landet damit einen bombigen Geschäftserfolg.

Korábbi német filmek:

Nichts als Ärger mit den Männern

Der Mann an ihrer Seite

Wo die Liebe hinfällt…

Das Geheimnis des Rosengartens (A rózsakert titka)

Wie ein Stern am Himmel

Unser Heim (Nosso Lar, brazil film)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.