Német távoktatás

Távoktatás

“Távoktatás-lehetőséget kerestem és az interneten találtam rá erre a honlapra. A munkámhoz kell a német, viszont az időbeosztásom miatt mindenképpen valami kötetlenebb formát kerestem. Mivel már tudok “tanulni”, ezért nekem könnyen ment az önálló nyelvtanulás. A házi feladataim javításából is sokat tanultam, és amit nem értettem meg elsőre, ahhoz külön anyagokat is küldött német tanárom. Eleinte a távoktatás-csomagomat kéthetente egy nyelvórával kombináltam, hogy a beszédemet is korrigálja valaki, ezt mostanában már heti egyre emeltük. A nyelvtudásom szépen fejlődik, a nyelvórákon arra is szakítunk időt, hogy a magyarul összeírt mondataimat lefordítsuk, így már német kollégáimmal is sikerült néhány szót váltanom.” (Tamás)

Mi is jelent itt nálunk a távoktatás?

A távoktatás elsősorban önálló tanulást jelent, de az online oktatás e formájának nagy előnye, hogy számíthatsz tanári támogatásra is. Ami a nyelvtanfolyamainktól megkülönbözteti ezt a formát, hogy itt nem videók, filmrészletek, újságcikkek képezik a tananyag alapját, hanem egy-egy, önálló tanulásra is alkalmas nyelvkönyv. Ebből kapsz az adott leckének megfelelő házi feladatot, melyeket egy héten belül saját tempódban oldasz meg és küldesz vissza nekünk. Mi ezeket kijavítjuk és figyelemmel kísérjük haladásodat.

Elsősorban a receptív nyelvi készségek (úm. olvasott, hallott szöveg értése, nyelvtani kompetenciák) gyakorlására és szókincsbővítésre alkalmas ez a módszer.

A Német kezdő, újrakezdő, a Német üzleti kommunikáció / Wirtschaftsdeutsch, valamint a Német nyelvvizsga felkészítő csomagoknál a szókincs elsajátítását szótanító program is segíti. Erre itt találsz mintákat: Német szótanító.

A tananyagod eléréséhez saját belépési kódot kapsz. Oktatási felületünkre a nyitóoldalról,  “Belépés a nyelvstúdióba” gombra kattintva juthatsz el.

A távoktatási csomagok a hatékonyság javítása érdekében kombinálhatók 45 perces Skype konzultációkkal is, ahol az adott anyagrészhez tartozó szóbeli kommunikációt gyakoroljuk, illetve a felmerülő nehézségeket, további kérdéseket tisztázzuk.

Amennyiben Skype órákra jársz, de egy ideig nem tudsz jönni vagy csak jóval ritkábban, ugyanakkor szeretnél haladni az anyaggal tovább önállóan, úgy átállhatsz erre a formára. Beszéld meg tanároddal nyugodtan!

Árak távoktatási csomagokra:

Általános nyelv Kezdő (A1-A2)
Középhaladó (B1)
Haladó (B2)
Alapcsomag (heti egy lecke) 14.000,-Ft/4 hét 16.000,-Ft/4 hét 18.000,-Ft/4 hét
Alapcsomag + havi két konzultáció Skype-on 20.000,-Ft/4 hét 22.000,-Ft/4 hét 24.000,-Ft/4 hét
Alapcsomag + heti egy konzultáció Skype-on 24.000,-Ft/4 hét 26.000,-Ft/4 hét 28.000,-Ft/4 hét
Alapcsomag próbahét 4.000,-Ft/1 hét 4.500,-Ft/1 hét 5.000,-Ft/1 hét

Hogy minimalizáljuk a kockázatodat, és hogy szolgáltatásunkat más ajánlatokkal is össze tudd hasonlítani, lehetőséged van az alapcsomagra csupán egy hétre is befizetni. Ennek összege nyelvi szinttől függően 4000,-Ft/hét – 5000,-Ft/hét, ez idő alatt eldöntheted, tudsz-e ezzel a módszerrel hatékonyan tanulni, megfelelő-e ez a tanulási forma számodra. Amennyiben úgy döntesz, folytatnád, úgy beszámítjuk ezt az összeget visszamenőlegesen havi díjadba.

Szaknyelvnél, nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamoknál 25% felárat számítunk fel.

C1/C2 nyelvi szinteken mindenki számára külön tananyagot állítunk össze, attól függően, mi az érdeklődési köre, illetve célja. A tanfolyam díját az igényelt tananyag alapján állapítjuk meg.

Milyen távoktatási csomagok közül tudsz választani?

1. Általános német – kezdő, újrakezdő / középhaladó / haladó

2. Nyelvtani rendszerező – kezdő, újrakezdő / középhaladó / haladó

3. Emelt szintű érettségi felkészítő

4. Nyelvvizsga felkészítő általános nyelvből – alapfok / középfok / felsőfok

5. Német üzleti nyelvtanfolyam – haladó

6. Német üzleti, gazdasági nyelvvizsga-felkészítő – haladó

 

Mit érdemes még tudnod?

Szakmai nyelv (üzleti/gazdasági) tanulását az általános haladó szókincs és nyelvtani kompetenciák magabiztos ismerete után ajánljuk.

A nyelvvizsga és érettségi felkészítő csomagok olyan tesztsorokat tartalmaznak, amelyek a vizsga témaköreire, azok szókincsére, valamint a vizsgákon előforduló típusfeladatok egy részére összpontosítanak. Ha a nyelvtani kompetenciák rendszerezésére van inkább szükséged, akkor válaszd a nyelvtani rendszerező csomagot.

Mit tartalmaz a távoktatási csomag havi díja?

  • adott tananyagot, a hozzá tartozó hanganyagot (kivéve a a nyelvtani rendszerező tanfolyamot) és „házi” feladatokat hetente egyszer 4 héten át – ezek megoldása, megtanulása, szókincsének elsajátítása naponta elosztva kb. 30 percet/egy órát vesz igénybe,
  • a beküldött feladatok javítását és értékelését, valamint nyelvtanári támogatást a levelezőrendszeren keresztül,
  • egyes csomagoknál szótanító program támogatását, illetve a német kezdő szavak megtanulását segítő mp3 hanganyagot.

Fizetés módja:

bankszámlánkra történő átutalással.

Egyéb info:

Ha tehát önállóan szeretnél tanulni, és csak alkalmanként van szükséged útmutatásra, akkor válaszd ezt a lehetőséget! Ha bármi kérdésed van, akkor írj nekünk: Német távoktatás. A megjegyzés rovatba pedig írd be kérlek jelenlegi nyelvtudásod szintjét, illetve hogy melyik csomag érdekel.