Német távoktatás

Távoktatás

“Távoktatás-lehetőséget kerestem és az interneten találtam rá erre a honlapra. A munkámhoz kell a német, viszont az időbeosztásom miatt mindenképpen valami kötetlenebb formát kerestem. Mivel már tudok “tanulni”, ezért nekem könnyen ment az önálló nyelvtanulás. A házi feladataim javításából is sokat tanultam, és amit nem értettem meg elsőre, ahhoz külön anyagokat is küldött német tanárom. Eleinte a távoktatás-csomagomat kéthetente egy nyelvórával kombináltam, hogy a beszédemet is korrigálja valaki, ezt mostanában már heti egyre emeltük. A nyelvtudásom szépen fejlődik, a nyelvórákon arra is szakítunk időt, hogy a magyarul összeírt mondataimat lefordítsuk, így már német kollégáimmal is sikerült néhány szót váltanom.” (Tamás)

Mi is jelent itt nálunk a távoktatás?

A távoktatás elsősorban önálló tanulást jelent, de az online oktatás e formájának nagy előnye, hogy számíthatsz tanári támogatásra is. Fontos, hogy jó kedvvel fogj a nyelvtanulásba, ne hagyd abba egy-két kínszenvedéses hónap után, ezért nálunk érdekes, izgalmas, a kinti életben azonnal használható leckéket fogsz tanulni.

Ami nyelvtanfolyamainktól megkülönbözteti ezt a formát, hogy itt egy-egy, önálló tanulásra is alkalmas nyelvkönyv képezi a tananyag alapját, és ezt egészítik ki videók, filmrészletek, újságcikkek, további nyelvtani magyarázatok, feladatok. Ebből a nyelvkönyvből kapsz az adott leckének megfelelő házi feladatot, melyeket egy héten belül saját tempódban oldasz meg és küldesz vissza nekünk. Mi ezeket kijavítjuk és figyelemmel kísérjük haladásodat.

Elsősorban a receptív nyelvi készségek (úm. olvasott, hallott szöveg értése, nyelvtani kompetenciák) gyakorlására és szókincsbővítésre alkalmas ez a módszer.

A Német kezdő, újrakezdő, a Német üzleti kommunikáció / Wirtschaftsdeutsch, valamint a Német nyelvvizsga felkészítő csomagoknál a szókincs elsajátítását szótanító program is segíti. Erre itt találsz mintákat: Német szótanító.

A tananyagod eléréséhez saját belépési kódot kapsz. Oktatási felületünkre a nyitóoldalról,  “Belépés a nyelvstúdióba” gombra kattintva juthatsz el.

A távoktatási csomagok a hatékonyság javítása érdekében kombinálhatók 45 perces Skype konzultációkkal is, ahol az adott anyagrészhez tartozó szóbeli kommunikációt gyakoroljuk, illetve a felmerülő nehézségeket, további kérdéseket tisztázzuk.

Amennyiben kizárólag Skype órákra jársz, de egy ideig nem tudsz jönni vagy csak jóval ritkábban, ugyanakkor szeretnél haladni az anyaggal tovább önállóan, úgy – akár átmenetileg is – átállhatsz erre a formára. Beszéld meg tanároddal nyugodtan!

Árak távoktatási csomagokra:

Kezdő és középhaladó szintek távoktatási csomagjai átdolgozás alatt, jelenleg nem rendelhetőek.

Általános nyelv Kezdő
Középhaladó
Haladó
Alapcsomag (heti egy lecke) 19.900,-Ft/4 hét 19.900,-Ft/4 hét 19.900,-Ft/4 hét
Alapcsomag + havi két konzultáció* Skype-on 27.900,-Ft/4 hét 27.900,-Ft/4 hét 27.900,-Ft/4 hét
Alapcsomag + heti egy konzultáció* Skype-on 35.900,-Ft/4 hét 35.900,-Ft/4 hét 35.900,-Ft/4 hét
Alapcsomag próbahét 6.000,-Ft/1 hét 6.000,-Ft/1 hét 6.000,-Ft/1 hét

(Skype-konzultáció 45 perces.)

Hogy minimalizáljuk a kockázatodat, és hogy szolgáltatásunkat más ajánlatokkal is össze tudd hasonlítani, lehetőséged van az alapcsomagra csupán egy hétre is befizetni. Ennek összege 6.000,-Ft/hét, ez idő alatt eldöntheted, tudsz-e ezzel a módszerrel hatékonyan tanulni, megfelelő-e ez a tanulási forma számodra. Amennyiben úgy döntesz, folytatnád, úgy beszámítjuk ezt az összeget visszamenőlegesen havi díjadba.

Szaknyelvnél, nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamoknál 25% felárat számítunk fel. Felsőfokon, C1/C2 nyelvi szinteken mindenki számára külön tananyagot állítunk össze, attól függően, mi az érdeklődési köre, illetve célja. A tanfolyam díját az igényelt tananyag alapján állapítjuk meg.

Milyen távoktatási csomagok közül tudsz választani?

1. Általános német – kezdő, újrakezdő / középhaladó / haladó

2. Nyelvtani rendszerező – kezdő, újrakezdő / középhaladó / haladó

3. Emelt szintű érettségi felkészítő

4. Nyelvvizsga felkészítő általános nyelvből – alapfok / középfok / felsőfok

5. Német üzleti nyelvtanfolyam – haladó

6. Német üzleti, gazdasági nyelvvizsga-felkészítő – haladó

 

Mit érdemes még tudnod?

Szakmai nyelv (üzleti/gazdasági) tanulását az általános haladó szókincs és nyelvtani kompetenciák magabiztos ismerete után ajánljuk.

A nyelvvizsga és érettségi felkészítő csomagok olyan tesztsorokat tartalmaznak, amelyek a vizsga témaköreire, azok szókincsére, valamint a vizsgákon előforduló típusfeladatok egy részére összpontosítanak. Ha a nyelvtani kompetenciák rendszerezésére van inkább szükséged, akkor válaszd a nyelvtani rendszerező csomagot.

Mit tartalmaz a távoktatási csomag havi díja?

  • adott tananyagot, a hozzá tartozó hanganyagot (kivéve a a nyelvtani rendszerező tanfolyamot) és „házi” feladatokat hetente egyszer 4 héten át – ezek megoldása, megtanulása, szókincsének elsajátítása naponta elosztva kb. 30-60 percet vesz igénybe,
  • a beküldött feladatok javítását és értékelését, valamint nyelvtanári támogatást a levelezőrendszeren keresztül,
  • egyes csomagoknál szótanító program támogatását, illetve a német kezdő szavak megtanulását segítő mp3 hanganyagot.

Fizetés módja:

bankszámlánkra történő átutalással.

Egyéb info:

Ha tehát önállóan szeretnél tanulni, és csak alkalmanként van szükséged útmutatásra, akkor válaszd ezt a lehetőséget! Ha bármi kérdésed van, akkor írj nekünk: Német távoktatás. A megjegyzés rovatba pedig írd be kérlek jelenlegi nyelvtudásod szintjét, illetve hogy melyik csomag érdekel.

Ha nem ismered nyelvtudásod szintjét, lépj velünk kapcsolatba és kérd szintfelmérőnket.